Vliesmaskers 

Met de biologische, vegan lijn BeautyFace Intelligent Skin Therapy vliesmaskers komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij.

Intelligent Skin Therapy masker  is een geconcentreerd cocktail van extreem actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong, in de vorm van een kant en klaar doordrenkt katoenen gezichtsmasker
De voorgevormde bananenkatoenen maskers*, gedrenkt in een hoogwaardig basis serum aangevuld met verschillende innovatieve,
bevatten natuurlijke  hulp- en werkstoffen en één overheersende werkstof.
Bevat een intelligente MCT* resorptie techniek en met het kompres wordt verdamping van werkstoffen voorkomen.

De gekozen vorm van de actieve deeltjes is precies aangepast aan de huidstructuur en kent daardoor een  optimale opname en samenwerking met de huidcellen. De structuur van het masker fungeert als een filter om de werkstoffen te transporteren tot in de diepere huidlagen en voorkomt de verdamping tijdens het inwerken.

Bevat geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden.
Direct effect is merkbaar vanaf de allereerste behandeling, dus fijn voor diegene die soms een masker wil gebruiken als oppepper,
maar ook om als kuurverband in korte tijd een huidprobleem aan te pakken.

* Bananenkatoen wordt gemaakt van restafval wat op grote bananenplantages te vinden is. Schors, bananentakken en bananenblad zijn de ingrediënten voor het bananenkatoen van de intelligent skin therapy maskers. 

PER STUK 6 EURO  /  2 VOOR 11,00 EURO /  3 VOOR 15,00

TOEPASSING;
bij iedere gelegenheid doch bij voorkeur 's-avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht in plaats van de gebruikelijke nachtverzorging. Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht om verdamping naar buiten te voorkomen. De afsluitende werking van het kompres zorgt ervoor dat de werkstoffen zo diep mogelijk in de huid worden opgenomen. Na 15 tot maximaal 30 minuten het masker verwijderen en het eventuele residu afnemen. Indien mogelijk pas de volgende ochtend het gezicht reinigen. Als kuurbehandeling 2 tot maximaal 3 maal per week te gebruiken.