Gezichtsbehandelingen

Waar kies je nu uit?
Ik werk altijd met een op maat gemaakte behandeling. Zodat alle behandelingen geschikt zijn voor iedereen, alleen afgestemd op huidconditie en wensen van de klant op dat moment.
Dus daarom zie je ook niet in de omschrijving met welke scrubs / peelings / maskers / olien ik ga werken...dat varieert per behandeling.


 

QUICK REFRESH FACIAL 45 MIN  € 40,00  /   60 MIN € 50,00 *
HUIDANALYSE / REININGING /  DIEPTEREINIGING / PEELING OF SCRUB / MASKER /  HUIDVERZORGING

Deze  behandeling laat je huid in korte tijd weer in stralen,  geschikt voor de onzuivere huid of voor mensen die graag een korte maar toch effectieve behandeling willen. 
( produkten worden aangepast op huidtype en conditie van de huid)

Terwijl de peeling of masker inwerkt krijg je een heerlijke handmassage.
Mocht u veel last hebben van onzuiverheden / gerstekorrels/ ontstekingen dan adviseer ik de 60 min behandeling voor een optimaal effect.   

* Acne en of gerstekorrel behandelingen eenmalig of in kuurverband is ook mogelijk. De eerste keer kijken we wat er mogelijk en nodig is. We maken samen een plan om de acne of onzuivere huid aan te pakken. 
* voor een enkele gerstekorrel hoeft u geen complete behandeling te boeken. U kunt hiervoor gewoon een korte afspraak maken.DEEP REFRESH & RELAX FACIAL 90 MIN € 59,50 

HUIDANALYSE / EPILEREN /  (DIEPTE ) REINIGING / SCRUB OF PEELING/ WARME KOMPRESSEN / MASSAGE 20-25 MIN / MASKER / HUIDVERZORGING

Deze behandeling is een  relax behandeling die afgestemd word op huidtype en conditie zodat deze weer helemaal in balans en opgefrist is.  

Tijdens de peeling  of masker krijg je een heerlijke handmassage. Warme kompressen zorgen voor ontspanning en doorbloeding van de huid.
De massage van 20 - 25 min bestaat uit een combinatie van klassieke ontspanningsmassage en  indiaanse drukpunt massage. 
indien nodig wordt er gebruik gemaakt van cupping van het gezicht.
Afsluitend  een passende oog- en huidverzorging.NIEUWE BEHANDELINGEN ZIJN IN DE MAAK! WIL JE MEER INFO OVER ANDERE MOGELIJKHEDEN KUN JE ME CONTACTEREN.