Brightning AHA peel mask

Brightening AHA Peel Mask


€25,95 Incl. btw
Inhoud: 60 ml

 

- diepwerkend peeling masker dat zorgt voor een gladdere en stralende huid

Dit actieve MÁDARA AHA peeling masker geeft direct glans aan uw huid. Fruitzuren en vitamine C uit Kweepeerfruit, gemengd met hydraterende melkzuur en rustgevende vlierbloesem bieden een efficiente peeling die zorgt voor een heldere, stralende en gladde huid.

  • Verwijdert dode cellen
  • Exfolieert de huid en stimuleert celvernieuwing
  • verheldert de huid, vermindert ouderdomsvlekjes en lijntjes
  • Helpt bij het ontstoppen van porien en zorgt voor een diepe reinigende werking ( i.c.m detox masker doe ik ook acne kuren voor de huid, informeer naar de mogelijkheden )
  • Verbetert de opname en werking van andere cosmetische producten


Gebruik: Het gebruik en de frequentie van het gebruik verschilt per huidtype; zie daarvoor de informatie in de bijsluiter in de verpakking. Aanbrengen op schone gezichtshuid, het beste is dit masker 's avonds te gebruiken. Verwijder het masker met water en dep de huid droog. Breng daarna een vochtinbrengende crème aan.

Belangrijk: Intensieve blootstelling aan de zon (zonnebank, zon) wordt niet aanbevolen de 1e week na het gebruik van dit masker.

Niet geschikt voor een gevoelige huid.

Dit masker kan een tijdelijke roodheid en irritatie (opwarming, tintelingen) op uw huid veroorzaken. Als u een onaangenaam, branderig gevoel krijgt, verwijder het product dan van de huid met water. De volgende keer kunt u dan het beste een kortere inwerktijd aanhouden.

Actieve ingrediënten: MÁDARA Brightening AHA Peel Mask bevat Kweepeer, Lavendel en Vlierbloesem als actieve ingrediënten.

Dit natuurlijke huidverzorgingsproduct van MÁDARA is
* vegan
* glutenvrij
* notenvrij
* Ecocert gecertificeerd
* dierproefvrij.

99% of the total ingredients are from natural origin
7% of the total ingredients are from Organic Farming 

Terug naar scrub & maskers