Madara Radiant Energy Oil

Radiant Energy Oil

€ 59,95
Inhoud: 30 ml

 jeugdige, stralende huid


MÁDARA Superseed Radiant Energy Beauty Oil zorgt voor een prachtige uitstraling door een concentraat van 9 zeldzame en kostbare droge oliën.

 

Speciaal geschikt voor mensen met een doffe, vermoeide huid, bij gebrek aan glans, elasticiteit of stevigheid van de huid, en bij de eerste tekenen van veroudering.

De krachtige antioxidant van bosbessen, bergframboos en cranberry superseed oliën zijn synergetisch gemengd met de revitaliserende werking van bramen, zwarte komijn, peterselie zaadoliën en verpakt in het huidverzachtende trio van pompoen, borage en gouden jojoba. Deze droge olie mix wordt vrijwel direct door de huid geabsorbeerd en verhoogt de natuurlijke regeneratie en hydratatie van de huid, helpt om  milieu-verontreinigende stoffen en stress te neutraliseren. Deze olie laat uw huid weer stralen!

Gebruik: Voeg een paar druppels olie toe aan de MÁDARA dag- of nachtcrème. Of breng een kleine hoeveelheid olie 's ochtends en 's avonds direct op uw gezicht aan.MÁDARA Superseed Radiant Energy Beauty Oil is:

  • VEGAN
  • Glutenvrij
  • Notenvrij
  • Natuurlijk en Biologisch ECOCERT
  • Proefdiervrij


100% of the total ingredients are from natural origin
76% of the total ingredients are from Organic Farming 
 

Terug naar olie