Merken

MÁDARA

MÁDARA Organic Skincare wordt gemaakt in Letland .Waar een grote diversiteit aan wilde bloemen, planten en grassen nog ongeschonden groeit in de ongerepte natuur.

Madara is minimaal 95% natuurlijk en minimaal 10% biologisch en is daarom gecertificeerd volgens de internationale ECOCERT norm. Ook zijn de producten vrij van parabenen, kunstmatige kleurstoffen en kunstmatige geurstoffen en dierproefvrij en milieu vriendelijk verpakt.

De Baltische ingrediënten die voornamelijk gebruikt worden zijn kamille en goudsbloem, deze hebben een verzachtende en helende werking. Ook rozenbottel vind je terug in de producten, deze bevat veel Vit. C .Maar ook berkenwater (traditioneel detoxdrankje in Letland ) framboos, weegbree en duindoorn zijn ingrediënten die veel toegepast worden.

Met onder andere deze krachtige en actieve, pure bestanddelen die verwerkt worden in natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten benadert MÁDARA schoonheid dan ook vanuit de basis: 'schoonheid komt van binnenuit'. Gun jezelf dit natuurlijke en 'ecochic'betaalbare merk.

Het MÁDARA assortiment omvat alles voor een goede basis huidverzorging,de compleet vernieuwde en uitgebreide anti-aging lijn Time Miracle, bad en body producten, haarproducten en een uiterst milde babylijn

Leuk weetje: Mádara is de naam van een mysterieuze plant met een zoete geur die groeit in de weilanden van noord Letland. De plant is al eeuwen bekend bij de vrouwen uit die regio en wordt gebruikt in combinatie met andere kruiden voor de productie van medicatie en schoonheidsproducten.