Jojoba

DROGE EN VOCHTARME HUID HERSTELLEND KOMPRES MASKER

MET JOJOBA
 

  • Alle leeftijden

  • Herstelt de droge huid

  • Reduceert epidermaal vochtverlies

  • Voorziet de huid van waardevolle vitaminen en mineralen

 Dankzij de optimale compositie voor de droge huid met actieve vitamine C en E, jojoba olie en natuurlijk collageen, herstelt de huid en wordt ze beschermd tegen epidermaal vochtverlies.
Voorziet de huid van vitaminen en waardevolle mineralen en heeft antirimpel en anti-aging werking. Met natuurlijk zonnefilter, SPF 4.
Na toepassing voelt de huid bijzonder glad en zacht, gehydrateerd, stevig met elasticiteit en egalere teint.
De unieke formule in combinatie met het katoenen masker, gedrenkt in een serum met hoogwaardige actieve ingrediënten laat na een behandeling al resultaat zien.
De gekozen vorm van de actieve deeltjes is precies aangepast aan de huidstructuur en kent daardoor een optimale opname en samenwerking met de huidcellen.
De structuur van het masker fungeert als een filter om de werkstoffen te transporteren tot in de diepere huidlagen en voorkomt de verdamping tijdens het inwerken.

TOEPASSING;
bij iedere gelegenheid doch bij voorkeur 's-avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht in plaats van de gebruikelijke nachtverzorging. Zorg dat het masker goed aansluit op het gezicht om verdamping naar buiten te voorkomen. De afsluitende werking van het kompres zorgt ervoor dat de werkstoffen zo diep mogelijk in de huid worden opgenomen. Na 15 tot maximaal 30 minuten het masker verwijderen en het eventuele residu afnemen. Indien mogelijk pas de volgende ochtend het gezicht reinigen. Als kuurbehandeling 2 tot maximaal 3 maal per week te gebruiken.

 

Terug naar vliesmaskers