Microblading

Wat is microblading?

Microblading is de een trend op het gebied van permanente make-up.
Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van Microblading.

Bij microblading wordt een manuele pen gebruikt die bestaat uit ultra fijne, steriele naalden achter elkaar op een rij geplaatst. De naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een pmu apparaat, of een tatoeëer apparaat. Naalden of mesjes klinken al gauw als eng in de oren. Wat vaak verkeerd geïnterpreteerd wordt, er word uiteraard niet in wenkbrauwen gesneden. Met microblading breng je pigment onder de huid aan met een soort van glijdende, vegende beweging (sliding motion). Hierdoor ontstaan flinterdunne krassen in uw huid, waarin de pigment achterblijft.

Bij het toepassen van Microblading worden de wenkbrauwen voorzien van zeer fijne, dunner dan 1 mm, getatoeëerde haartjes. Deze strokes kunnen een gehele wenkbrauw creëren, een missend stuk wenkbrauw opvullen, of als vervanging dienen van bijgetekende of gepoederde wenkbrauw make up. Regelmatig ontvangen wij klanten waarbij het begin of het 'staartje' van de wenkbrauw mist, de wenkbrauwen zo licht zijn dat zij haast onzichtbaar zijn, klanten die hun wenkbrauwhaar missen, of jarenlang geëpileerd hebben.
Ook als u een gepoederd of schaduw effect tussen de haartjes wil kan dat ook! Dit heet de schadow/ombre techniek. Ideaal voor mensen die eigenlijk al een mooie wenkbrauw hebben maar juist alleen wat meer opvulling van kleur willen hebben.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreken we welke vorm van Microblading het beste bij u en uw wensen past.

Ook bespreek ik met u de voorzorg die u moet naleven voordat u microblading laat toepassen en krijgt u alvast nazorg instructies mee zodat u op de hoogte bent hoe u de huid goed moet verzorgen na de behandeling, om zo het perfecte resultaat te krijgen.

Mocht u na het intakegesprek besluiten om Microblading te laten toepassen, dan wordt er meteen een allergietest uitgevoerd ( dit zijn 3 kleine krassen ) die achter het oor
geplaatst worden) om zo allergische reacties uit te sluiten. Een allergische reactie komt nauwelijks voor maar voorkomen is beter dan genezen. Na het intake gesprek moet u 3 dagen wachten om zeker te zijn dat u niet allergisch reageert.

Dit betekent dat Microblading behandeling uit minimaal uit 3 afspraken ( intake / 1e behandeling / na +/- 6 weken een nabehandeling ) bestaat.

Tarieven Microblading : 
  • microblading incl. 1 nabehandeling   € 295,-  
  • opfrissen binnen 12 maanden   €  85,-  ( alleen voor microblading klanten van Blush & Brows)
  • opfrissen na 12 maanden   € 150,- ( alleen voor microblading klanten van Blush & Brows)
  • intake is vrijblijvend.
 
  • LET OP : KLANTEN DIE ELDERS MICROBLADING HEBBEN LATEN ZETTEN  EN WILLEN LATEN BIJWERKEN ;
  • WORDT ER EERST GEKEKEN OF DIT MOGELIJK IS OM BIJ MIJN OP TE LATEN FRISSEN ZOJA:
  • BETALEN HET COMPLETE TARIEF VAN € 295,-  OF WORDT ER IN OVERLEG GEKEKEN WAT ER NODIG IS EN WORDT DE PRIJS DAAROP AANGEPAST.