MÁDARA Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly

Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly


€ 36,95
Inhoud: 75 ml


 

- gel met geconcentreerd hyaluronzuur en berkenwater
- zeer geschikt voor de rijpe huid en de probleem-gevoelige huid
- geschikt voor alle huidtypenMÁDARA Time Miracle Hydra Firm Concentrate Jelly is een luxe, olievrije hydraterende gel geformuleerd met geconcentreerd, multimoleculair Hyaluronzuur en Noordelijk Berkenwater. De gel heeft uitstekende hydraterende, vochtversterkende, collageenverhogende en huidversterkende eigenschappen. Het is een geweldig anti-aging product en houdt uw huid soepel, zacht en stralend.

De hyaluronmoleculen met een laag moleculair gewicht werken diepgaand voor een gladdere en vollere huid, terwijl de grote moleculen de vochtbarrière van de huid versterken. Berkenwater, de geheime dope van de natuur, levert een mix van aminozuren en antioxidanten.

Uw huid is diep gehydrateerd, gekalmeerd en beschermd, zacht en soepel, opgeladen met een blijvende frisheid en glans. Bijzonder weldadig voor een rijpe, droge en probleemgevoelige huid. Perfect voor hem en haar. Dermatologisch getest. Probeer het eens in combinatie met een gezichtsroller of een Gua Sha-massage.

Gebruik: 's Morgens en 's avonds aanbrengen op een schoon gezicht, hals en decolleté. Volg met een vochtinbrengende crème als uw huid erg droog is. 


MÁDARA Time Miracle Hydra Firm Concentrate Jelly is 100% natuurlijk, vegan, glutenvrij, dierproefvrij en Ecocert/Cosmos gecertificeerd.


* Ingrediënts from Organic Farming
** Made using organic ingredients
*** From Natural essential oils
100% of the total ingredients are from natural origin
22% of the total ingredients are from Organic Farming 

Terug naar time miracle anti age 40 +