31 januari 2023

  Booster workout set 

    van 132,70..... Nu tijdelijk voor 110,-

​​​​​​deze set bestaat uit :

 - 3 maanden collageen poeder
( 3 maanden is minimaal nodig voor resultaat te mogen verwachten)
- 3 maanden vit c capsules
- 2 facial cups ( zachte beginnnerscup en harde geoefende cup) met uitleg en begeleiding in de salon 


Dat je je huid kunt verzorgen met creme's en produkten van buitenaf weet iedereen. Maar je huid verzorgen van binnenuit is net zo belangrijk.
Met deze set ga je in 3 maanden  je collageen aanmaak stimuleren en de huid weerstand verhogen.
dmv van facial cupping geef je alles nog een extra zetje!

lees hieronder meer over de produkten


Waarom is het nemen van een viscollageen supplement nuttig?
Vis bevat naast de gezonde goede vetten ook hoogwaardige eiwitten. Eiwitten zijn onze bouwstoffen. Naarmate we ouder worden of gaan sporten, worden ze belangrijker. Van al het eiwit in ons lichaam is 30% collageen. Bindweefsel geeft ons structuur en stevigheid. Het belangrijkste onderdeel hiervan is collageen. Ook huid, botten, pezen, kraakbeen, gewrichtsbanden, bloedvaten en tanden bestaan voor een groot gedeelte uit collageen. Naarmate we ouder worden, neemt de collageen productie af. De lichaamseigen aanmaak van collageen wordt door de inname van viscollageen capsules of viscollageen poeder (en met de hulp van vitamine C) ondersteund.

Omegaflow heeft gekozen voor het superieure viscollageen, omdat het aminozuurprofiel het meest vergelijkbaar is met het menselijk collageen .
Het MSC-keurmerk is voor ons het bewijs dat de viscollageen afkomstig is van wilde vis en dus niet kweektilapia, varkens of koeien.


Vitamine C
is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Dit is nodig om de huid te verstevigen. Verder kan het ingrediënt acne en pigmentvlekken verminderen, en werkt het bij rosacea. In klinisch onderzoek is gebleken dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van het ingrediënt egaler en steviger werd. Daar komt nog eens bij dat vitamine C een antioxidant is en uv-schade kan beperken. Al met al is de vitamine dus bijna een ‘verplicht nummer’ in je cosmetica-routine.

In het kort: • Onmisbaar als het gaat om anti-aging en huidverbetering • Hoge kwaliteit vitamine C, met hoge dosering van 1000 mg per capsule


Bellabaci Facial cups
De Bellabaci Facial cups hebben een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel)
geeft een ontspannen,diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe stimuleert en de fibroblasten die collageen en elastine aanmaakt
Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.
https://www.blushenbrows.nl/merken/bellabaci-facial-cups

 

Terug

3 Maanden workout

Booster set