NOVEXPERT

NOVEXPERT is het cosmeceutical concept met gegarandeerd ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Het is ontwikkeld door Franse doktoren en wetenschappers, gespecialiseerd in huidveroudering. Een uniek merk dat is gebaseerd op anti-verouderingsmedicatie met 0% conserveringsmiddelen, 0% siliconen, 0% PEG, 0% parabenen, 0% phenoxyethanol, 0% minerale oliën, 0% EDTA, 0% sorbinezuur, 0% BHA, 0% BHT… Novexpert is ECOCERT gecertificeerd.

Elke productlijn is onderschreven door een Franse doktor en bewezen effectief. In 5 seconden een stralende teint, binnen 5 minuten een liftend effect en/of binnen 5 weken een anti rimpel effect (tot wel 45,7% reductie van de rimpels). Vanzelfsprekend zijn de Novexpert producten niet op dieren getest.

Dankzij het gepatenteerde ingrediënt NOVAXYLINE (bruine alg gecombineerd met een complexe suiker) maakt de huid zelf hyaluronzuur en collageen aan. Dit "algen/suiker"-complex zit in bijna alle Novexpert producten. Het heeft een verbazingwekkend effect op de huid. Het vermindert met bijna 70% een van de belangrijkste oorzaken van veroudering (cellulaire oxidatie) en activeert een specifiek gen dat bekend staat om zijn eigenschappen op het gebied van bescherming tegen veroudering. Deze innovatie heeft het merk Novexpert meer dan 11 onderscheidingen opgeleverd. 

Booster Serum 5 omega's

NOVEXPERT Booster Serum met 5 Omega's is 100% natuurlijk en in dit unieke olieserum zijn alle omega's samen in één uniek product verenigd. Bevat Omega 3, 5, 6, 7 en 9 die verzachtend, regenererend, vochtvasthoudend, helend en anti-verouderend werken. Ideaal voor de droge tot zelfs ultra droge huid. Zeer geschikt voor de eczeem huid en zelfs bij littekens inzetbaar

Booster Serum Hyaluronzuur

NOVEXPERT Booster Serum met Hyaluronzuur bevat ultrahoog gehalte aan Hyaluronzuur! Niet voor niets is dit Booster serum wereldwijd de topseller van Novexpert. . In dit geconcentreerde en krachtige serum zit het equivalent van 20 hyaluronzuur injecties. Het bevat 4 verschillende formaten aan hyaluronzuur moleculen, die elk hun specifieke functie in de huid hebben. Dankzij de toevoeging van een polysaccharide wordt bovendien de aanmaak van procollageen gestimuleerd. Het olievrije serum helpt rimpels te verminderen en heeft een hydraterende en een direct zichtbare repulp werking op de huid.

Booster Serum Vitamine C

NOVEXPERT Booster Serum Vitamine C biedt een krachtige anti-verouderings/anti-rimpelverzorging (collageenbooster). Het zorgt voor een stralende huid ('glow') en is preventief tegen hyperpigmentatie . Het serum is 100% biologisch afbreekbaar. Wetenschappelijke studies zijn positief! Deze gestabiliseerde Vitamine C kan voor, tijdens en na blootstelling aan de zon op de huid worden aangebracht! Het vermindert zonnebrand, UV-oxidatie en compenseert huidvernietiging door de zon. Voor een blootstelling aan de zon die meer dan 20 minuten per dag duurt, wordt een niet-chemische SPF bescherming sterk aangeraden.

Lip'up

NOVEXPERT LIP'UP lipbalm bevat hyaluronzuur, sheabutter en menthol en zorgt voor een 3D volume effect van de lippen! Het repulp effect is in klinische tests bewezen en de formule is gegarandeerd 100% natuurlijk. Lip'Up geeft een natuurlijke roze glans aan de lippen en verzorgt en hydrateert ze als een balm. De toegevoegde Vitamine E helpt vrije radicalen te bestrijden, € 19,95