MÁDARA SMART Anti-Fatigue Urban Moisture Cream

SMART Anti-Fatigue Urban Moisture Cream

€38,95 Incl. btw
Inhoud: 50 ml

​​​​​​​
- bestrijdt de 1e tekenen van veroudering van de huid 
- ook verkrijgbaar als fluid voor de normale tot gecombineerde huid


MÁDARA Smart Anti-Fatigue Urban Moisture Cream is een rijke gezichtscrème die de huid de hele dag beschermt. Het bevat het speciale SMART ANTIOXIDANT complex van mos, kortsmos, varens en vrouwenmantel (Alchemilla). Het hydrateert de huid en bestrijdt fijne lijntjes en andere eerste symptomen van veroudering van de huid. Natuurlijke antioxidanten beschermen de collageenstructuren en bevorderen het behoud van een stevige, veerkrachtige huid.

Noordse bossen zijn mystiek en mysterieus, ze bieden bescherming en onderdak en slaan vocht op. Oude bewoners van deze noordelijke bossen zijn korstmos, mos, varens en alchemilla, bekend om hun hydraterende eigenschappen en uitstekende antioxidant activiteiten, helpen deze planten de huid  te herstellen na celbeschadiging, ze helpen bij het bestrijden van fijne lijntjes en verbeteren de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Gebruik: 's Morgens rijkelijk aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en hals voor een natuurlijke vitaliteitsboost.

Actieve ingrediënten: Vrouwenmantel, Korstmos, Varen, Mos, Caffeine


MÁDARA Smart Anti-Fatigue Urban Moisture Cream is 100% Natuurlijk en Biologisch Ecocert gecertificeerd, Vegan, Glutenvrij, Notenvrij en Dierproefvrij.

100% of the total ingredients are from natural origin
20% of the total ingredients are from Organic Farming

Terug naar smart anti-0xidant 30+