MÁDARA ANTI 20 Sec Fast Clean Foam

ANTI 20 Sec Fast Clean Foam

- gecertificeerde, veganistische en duurzame handreinigings foam
- geformuleerd met antibacteriële en kalmerende extracten van cranberry, kweepeer en kamille
- met 70% zuiver plantaardige alcohol
- zachte formule, voor alle huidtypen, ideaal voor de droge, gestreste huid


MÁDARA 20 Seconds Fast Clean Foam is een zacht reinigend schuim voor handen en gezicht, geformuleerd met hydraterende betaïne, antibacteriële en verzachtende extracten van cranberry's, kweepeer en kamille. Doordrenkt met het kostbare extract van Centella Asiatica, bekend als de CICA-plant (een 'zusje' van de waterkers), voor een geavanceerde bescherming van de huid en voor het in evenwicht brengen van de huid.

Gebruik: Laat gedurende tenminste 20 seconden tussen de handen schuimen. Spoel daarna af met water. Kan ook op het gezicht gebruikt worden.

Ingrediënten: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Alcohol, Glycerin, Lactic Acid, Betaine, Sucrose Cocoate, Benzyl Alcohol, Aroma, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Pyrus Cydonia (Quince) Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Centella Asiatica (Pennywort) Leaf Extract.

MÁDARA Fast Clean Foam is 97% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en Ecocert/Cosmos gecertificeerd. Het is verpakt in een hygiënische pompflacon van gerecycled plastic.

Terug naar clean hands