Artisan Stone Diffuser Sand

Artisan Stone Diffuser Sand


€ 37,95

- diffuser van aardewerk klei gemaakt door de ceramist Petra Lund
- simpel, puur en kwalitatief
- kleur off-white

Booming Bob staat voor 100% puur. Naast pure onbewerkte ingrediënten staat ook vakmanschap van hoge kwaliteit centraal binnen het Zweedse merk. Om optimaal te kunnen genieten van de aroma's van de 100% biologische essentiële oliën van Booming Bob, lanceert het clean beauty merk nu handgemaakte stone diffusers.

De Artisan Stone Diffuser Sand is een pure, verfijnde steen, gebrand in 940 graden celsius. Door de fijne sructuur en de gebroken witte kleur zorgt deze diffuser voor een rustgevend gevoel in elke ruimte. 

De kunstenares achter deze moderne stone diffuser is Petra Lund, een zeer getalenteerde ceramist, die al meer dan 20 jaar uniek aardewerk maakt. Zij maakt uitsluitend gebruik van pure ingrediënten van de beste kwaliteit en dat maakt haar een perfecte match met Booming Bob.

Gebruik: Gebruik 3-6 druppels essentiële olie voor 1 sessie van 4-5 uur. Was de diffuser als je van geur wisselt met de hand met water en zeep, zodat je deze keer op keer opnieuw kunt gebruiken. Deze diffuser kan NIET in de afwasmachine.

Booming Bob Artisan Stone Diffuser is handgemaakt en daarom kan er een licht verschil zijn tussen de stone diffusers. De Stone Diffuser is verpakt in gerecycled materiaal.

Inhoud: 1 stuk

Terug naar etherische olien