Artisan Stone Diffuser Earth

 Artisan Stone Diffuser Earth


€37,95

- diffuser van aardewerk klei gemaakt door de ceramist Petra Lund
- simpel, puur en kwalitatief
- kleur grijs-beige

Booming Bob staat voor 100% puur. Naast pure onbewerkte ingrediënten staat ook vakmanschap van hoge kwaliteit centraal binnen het Zweedse merk. Om optimaal te kunnen genieten van de aroma's van de 100% biologische essentiële oliën van Booming Bob, lanceert het clean beauty merk nu handgemaakte stone diffusers.

De Artisan Stone Diffuser Earth is een natuurlijke high-fire stone, gebrand in 1240 graden celsius en daardoor iets compacter dan de Sand variant. Door het rustieke karakter en de warme grijs-beige kleur, zorgt deze diffuser voor een warme aangename sfeer in elke ruimte.

De kunstenares achter deze moderne stone diffuser is Petra Lund, een zeer getalenteerde ceramist, die al meer dan 20 jaar uniek aardewerk maakt. Zij maakt uitsluitend gebruik van pure ingrediënten van de beste kwaliteit en dat maakt haar een perfecte match met Booming Bob.

Gebruik: Gebruik 3-6 druppels essentiële olie voor 1 sessie van 4-5 uur. Was de diffuser als je van geur wisselt met water en zeep, zodat je deze keer op keer opnieuw kunt gebruiken. De diffuser kan zelfs in de afwasmachine.

Booming Bob Artisan Stone Diffuser is handgemaakt en daarom kan er een licht verschil zijn tussen de stone diffusers. De Stone Diffuser is verpakt in gerecycled materiaal.

Inhoud: 1 stukBooming Bob Booming Bob Artisan Stone Diffuser Earth
Booming Bob Booming Bob Artisan Stone Diffuser Earth

Inhoud

Terug naar etherische olien