Face Stick SPF 50+ White

Face Stick SPF 50+ White


€21,99 Incl. btw
Inhoud: 30 gram


- fel gekleurde parfumvrije witte sunstick SPF50+ voor het gezicht
- ideaal voor watersporters en iedereen die veel in de zon is
- waterproof


 

Alphanova SUN Face Stick SPF 50+ White is een witte zonnebrandstick voor het gezicht, het zorgt voor een zeer hoge bescherming. De blauwe sun stick SPF50+, beschermt tegen slechte zonnestralen, dankzij zijn gekleurde high-coverage en waterdichte textuur.
Perfect voor alle plekjes die zeker maximale bescherming nodig hebben!

Een mineraal filter biedt, in tegenstelling tot een chemische filter, direct bescherming en is bovendien niet schadelijk voor het milieu. In de producten van Alphanova wordt gebruik gemaakt van titaniumdioxide, geen zinkoxide.

Gebruik: Breng royaal aan op gevoelige plaatsen zoals de neusrug, de jukbeenderen en het voorhoofd. Vermijd blootstelling aan de zon tussen 11 uur en 15 uur.

 

Alphanova Sun producten bevatten 100% natuurlijke, minerale zonnefilters, namelijk titaniumdioxide, ze bevatten geen nano-deeltjes, zijn vegan, hypoallergeen en zijn bovendien COSMOS Organic gecertificeerd door ECOCERT Greenlife.

De producten van Alphanova SUN kunnen gebruikt worden in water zonder dat het milieu, koraalriffen, vissen en/of schaaldieren worden aangetast.

Terug naar sun